Ott leszek

VÁLTOZÁS!
A rendezvény időpontja a Magyar Kormány által 2020.03.11-én kihirdetett veszélyhelyzet miatt szeptember 29-re módosult!


Nézd meg az előző rendezvényeink videóját!

B-DAY 1.0


B-DAY 2.0


 

A legnagyobb hazai blockchain csúcstalálkozó

  • Világszínvonalú blockchain fejlesztők,
  • Nemzetközi projeketek először Magyarországon,
  • A legnevesebb hazai előadók,
  • A régió legnagyobb blockchain rendezvénye,
  • Külföldi vendég előadókkal,
  • Minden ami blockchain, egy helyen!

A nap fő témái:

  • Mik a blockchain iparág legújabb trendjei 2020-ban?
  • 2019-ben átesett a piac a nagy tisztuláson, hogyan tovább?
  • Vajon a bitcoin mégis mindent visz? Van-e kihívója?
  • Színpadon és a kiállítók közt a legnagyobb hazai blockchain projektek!
 
-->
Bitcoin & Blockchain Budapest

Közép-Európa legnagyobb rendezvénye a Bitcoin, Blockchain, kriptopénzek témában.

Előadók

Előadók

Csabai Csaba

Csabai Csaba Csabai Csaba LinkedIn profilja

Crypto-blogger, Variance HUB és InLock alapító

Közgazdász és információ-biztonsági háttérrel rendelkező kriptopénz és blockchain szakértő, aki számos hazai közösségi alapon szerveződő blockchain kezdeményezés alapítója, tanácsadója. A publikus (permissionless) blokklánc alapú megoldások elhivatott támogatója, jelenleg is több hazai kriptopénzhez kapcsolódó projekten dolgozik, melyek közül kiemelendő az INLOCK kriptopénz fedezettel működő, smartcontract alapú hitelplatform. A Variance HUB alapítója, ami jelenleg a legnagyobb hazai kizárólagosan blockchain alapú startuppok inkubációjávan foglalkozó közösségi platform.

Debreczeni Barnabás

Debreczeni Barnabás Debreczeni Barnabás LinkedIn profilja

Shinrai alapító, CEO

A decentralizált digitális pénzek egyik magyarországi úttörője. Cége, a Shinrai üzemelteti Magyarország első Bitcoin ATM-ét és első online Bitcoin váltóját (MrCoin). A magyar és a nemzetközi blockchain közösségnek aktív résztvevője, a Magyar Bitcoin Egyesület elnökségi tagja, a Bitcoin Budapest meetupok főszervezője, és több decentralizált pénzügyi technológia (pl. az egyre népszerűbb Ethereum) követője. Számos IT-startup felépítésében vett részt, évekig a több mint 20 országban jelenlévő amerikai vállalat, a TerraCycle IT-igazgatója.

Jogg Dániel

Jogg Dániel

Társalapító és CEO, Enerhash

Az Enerhash cégcsoport társalapítója földgázkereskedőként ismerte meg az erőművek termelési és szabályozási kihívásait. A blockchain technológiákra épülő adatközpontokat közvetlenül csatlakoztatja az erőművek termelésére, így teremtve meg egy eddig nem ismert bevételi és optimalizációs lehetőséget az energiatermelő szektor számára. A szerverpark üzemeltetőknek szükséges szolgáltatások teljes spektrumát lefedik, kiemelt figyelemmel az energia beszerzésre, pénzügyre, üzemeltetésre, jogi háttérre, szerver kereskedelemre és logisztikára. A cég első projektje Oroszországban valósult meg, egy 260 MW-os gázerőmű telephelyén szerződtek 5MW teljesítményre, melyből első lépésként 1,3MW hosting kapacitás került kiépítésre.

Trinh Anh Tuan

Dr. Tuan Anh Trinh

A Corvinus Fintech Center vezetője

A Corvinus egyetemi docense, 2006 óta az MTA köztestületi tagja, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem doktora, a Corvinus Fintech Center vezetője, és az IVSZ Fintech blockchain projekt vezetője.

Mogyorósi Attila

Mogyorósi Attila Mogyorósi Attila LinkedIn profilja

CoinCash.eu társalapító, CEO

A 2017-ben indult kriptovalutákkal foglalkozó, magyar fintech startup, a CoinCash társalapítója és ügyvezető igazgatója, az ITM Blokklánc Munkacsoport aktív szakértője. Attila vezetésével a CoinCash mára a magyar piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, így az online és készpénzes váltás mellett Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózatát is magáénak mondhatja. Nemrégiben az SOS Gyermekfalvakkal való együttműködés keretében pedig - az országban elsőként - lehetővé tették a kriptopénzben történő adományozást is.

Kocsis Imre

Kocsis Imre, PhD. Kocsis Imre LinkedIn profilja

Budapesti Műszaki Egyetem Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék

A Hibatűrő Rendszerek kutatócsoport tagjaként több éve kutatja és oktatja a blockchain és elosztott főkönyvi technológiák alkalmazási aspektusait, a Hyperledger alapú ipari és vállalatközi megoldásokkal a fókuszban. A BME a Linux Foundation Hyperledger projektjének egyetemi tagja.

Silur

Silur

Hacker, kriptogárfus, QAN Research, MRL, Algorand

Eredetileg hacker, sérülékenységvizsgálattal és bűnügyi tanácsadással foglalkozik elég magas szintű tudással a kriptográfiai tervezés területén. Silur a blockchain iparág születése óta jelen van ezen a területen ahogy ő fogalmaz a semmiből nőtt köré ez a ma nagyon felkapott iparág. A kutatási területe a kvantum-biztonság, Az Ethereum alapítvány korábbi tagja, jelenleg a Monero Research es Algorand tagja valamint a QAN Platform alapítója.

Husznullina Regina

Husnullina Regina Husunullina Regina LinkedIn profilja

Blockchain Capital Ltd Europe Vezetője

A blokklánc technológia aktív támogatója, hírnöke. Blockchain Capital Ltd - egy fejlesztő cég, egy digitális ökorendszer, amely okos szerződéseket gyárt az ethereum blokkláncán. Az egyik forradalmi fejlesztése a WBT Index volt (Wealth Builder Token), ahol az index magában tükrözi a kriptopiac 95%-át és követi a piacot. Husnullina Regina mutatta be először a BC termékeit és a blokklánc megoldásait Magyarországon. Ma több Europai országban van jelen a cég, ahol Regina aktívan népszerűsiti az új digitális pénz világát és mögötte álló technológiát.

Pataki Gábor

Pataki Gábor Pataki Gábor LinkedIn profilja

Közgazdász, 20 éve üzletfejlesztési szakértő mobilfizetési területen

Vezetőként részt vett az SMS Bróker tőzsdei kereskedési rendszer, az Első Mobilfizetési Rendszer és a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer fejlesztésében is. Elkötelezett híve a közösségi gazdasági modellnek a Sharing Economy Szövetség alapító elnöke. A CoinBroker.hu alapítójaként igyekszik a blockchain technológiát - ezen belül a kriptovalutákat - a hazai digitális kultúra részévé tenni. Legújabb hiánypótló üzletfejlesztési projektje a Portfolion Manager mellyel kriptovaluta kereskedési rendszerekben tudják biztosítani a befektetők a tőkevédelem és nyereség biztosításának automatizálását. Valamint a DocTrusty, mellyel dokumenumokat horgonyozhatunk a blokkláncon, mellyel a tartalmi és időponti azonnosság igazolását biztosíthatjuk.

Hajdú Gergely

Hajdú Gergely Hajdú Gergely LinkedIn profilja

Társalapító és ügyvezető, zkSNACKs Ltd.

Jogász- közgazdász végzettségű, több mint tíz éve vezet infrastruktúrális és informatikai projekteket. A Wasabi Wallet társalkotójaként elébe megy a jövőbeli problémáknak, törekedve azokra megoldásokat kínálni a blockchain világában. Szakterülete a magánszféra védelme és a kézpénz helyettesíthetősége.

Vidákovics Attila

Vidákovics Attila Vidákovics Attila LinkedIn profilja

Kripto szakértő, DLabs

A blockchain technológiai és kriptovaluta fejlesztéssel foglalkozó cég, a DLabs alapítója és vezetője, mely számos nagyvállalat és startup szoftverfejlesztésein dolgozik. A Nemzetközi Bankárképzőn végzett Vagyon-, Alap- és Portfóliókezelőként, valamint befektetéselemzést tanult. 2010-től egy mikrobiológiai kutató projektet vezet. A MENSA HungarIQa Blockchain és kriptovaluta csoport alapítója és vezetője, továbbá alapítója és társvezetője a MENSA International Blockchain kutatócsoportnak. A blockchain technológiával kapcsolatos motivációja létrehozni olyan rendszereket, melyek segíthetik a rászorulók életét. Hobbija a kripto bányászat.

Veszer Zoltán

Veszer Zoltán

Datumesh, Blockchain Association Europe

Kínában éltem és dolgoztam 14 évig, aktív szerepet vállaltam blockchain projektek nemzetközi stratégiájának kialakításában és alkalmazásában. A blockchain technolgia széles körű elterjedésében a szélesebb tömegek oktatásának fontos szerepe van, és mint a BCAEU vezetője célom, hogy kezdeményezésünkkel minél több emberhez jussunk el. Nemzetközi partnereinkkel - Datumesh, Nebulas (NAS), Hashpower Capital, IPChain - való szoros együttműködés mellett egy aktív közösséget akarunk létrehozni, ahol az emberek megosztják gondolataikat, és párbeszédet tudnak folytatni a technológia mindennapi alkalmazásáról.

Szegő Dániel

Szegő Dániel Szegő Dániel LinkedIn profilja

DLT Architect és tanácsadó

Szegő Dániel egy szoftver architect és független IT tanácsadó, aki kizárólag az elosztott főkönyvi technológiákra szakosodott. Régebben a fő hangsúly kizárólag csak konzorciumi technológiákon volt, mint például az Azure Blockchain, Quorum vagy Hyperledger, mostanában azonban egyre jobban érdeklik egyes technológiailag izgalmas nyílt platformok, mint például a Hashgraph. Számos képesítéssel rendelkezik a blockchain területén területen, ő vezet mind a Hyperledger, mind a Hashgraph budapesti közösségeket, ezen kívül Hashgraph Ambassador.

Záborszky Mátyás

Záborszky Mátyás Záborszky Mátyás LinkedIn profilja

ICO Marketing Stratégia tanácsadó

A “6 Proven Steps to Attract ICO Investors” című könyv szerzője, 15 éve foglalkozik online marketinggel és több mint 3 éve involválódott a crypto világba. Az Antarktisz kivételével minden kontinensen vannak ügyfelei. Erősen hisz benne, hogy az ICO-k világa megreformálja a kockázati tőke befektetések szektorát, a crypto pénzek pedig alapvető átalakításokat fognak eredményezni a bankrendszeren.

Seres István András

Seres István András Seres István András LinkedIn profilja

PhD hallgató az ELTE-n

Főbb érdeklődési területeim a kriptográfia, a kriptopénzek és a kiberbiztonság. Jelenleg manipulálhatatlan on-chain pszeudo-randomszámgenerátorokon dolgozunk illetve új protokollokat kutatunk, melyek az Ethereum hálózat tranzakcióinak anonimitását növeli. Bsc diplomámat az ELTE-n szereztem meg elméleti matematikából. Msc-s tanulmányaimat Trento-ban (Olaszország) és Saarrücken-ben (Németország) végeztem, ahol kiberbiztonságot és kriptográfiát tanultam. Szakdolgozatomat Matteo Maffei (TU Wien) témavezetése mellett írtam Ethereum okosszerződések biztonságáról. 

Fontos INFÓK!

Jó, ha előre tudod!

Az előadók listája még nem teljes! Az előadóktól - ahogy mindig - most is lehet majd kérdezni (ehhez legyen nálad telefon és mobilnet) - Izgalmas témák és nagyszerű előadások várnak - szokás szerint a legforróbb témákat hozzuk el a Blockchain Budapestre!

 

Program - szeptember 29.


NAGYSZÍNPAD

09:00

 

Megnyitó

A B-DAY 3.0 nyitó előadása, a hazai blockchain szcéna előtt álló kihívások és az új lehetőségek.

1. BLOKK

09:20

 

Csabai Csaba

[PÉNZ] A P2P hitelezés jövője és az Azonnali Fizetési Rendszer (AFR) hatása a blockchain fintech megoldásokra.

09:40

 

Dr. Tuan Anh Trinh

[PÉNZ] CBDC: Central Bank Digital Currencies

10:00

 

Mogyorósi Attila

[PÉNZ] Decentralized Finance (DeFi) - A holnap pénzügyi rendszere vagy egy újabb hangzatos ígéret?

10:20

 

Szünet

A VIP vendégek részére különteremben kávé kerül felszolgálásra.

2. BLOKK

10:40

 

Kocsis Imre

[ADAT] Migráció üzleti blockchainre - ötlettől a forráskódig

11:00

 

Silur

[ADAT] A blokklánc nem rendeltetésszerű használata a hackerek világában

11:20

 

Debreceni Barnabás, Csabai Csaba és az MNB képviselője (felkérés alatt)

[PÉNZ] Az azonnali fizetési rendszer hatása a blockchain és Fintech megoldásokra - merre tovább?

11:40

 

Hajdu Gergely

[ADAT] Anonimitás és Bitcoin: chain analízis avagy a bitcoin tranzakciók statisztikája

12:00

 

Ebédszünet

A VIP vendégek részére különteremben szendvics, saláta, üdítő kerül felszolgálásra.

3. BLOKK

13:00

 

Husnullina Regina

[ÜZLET] Fejlesztési tapasztalatok az Ethereum (ERC20) blokkláncon, sikeres termék értékesítési tapasztalatok a nemzetközi piacokon.

13:20

 

Jogg Dániel

[ÜZLET] Bitcoin bányász rendszerek hasznosítása az energiaiparban

13:40

 

Pataki Gábor

[ÜZLET] Dokumentumok hitelesítése blokkláncon

14:00

 

Veszer Zoltán

[ÜZLET] Téma egyeztetés alatt

14:20

 

Szünet

A VIP vendégek részére különteremben kávé kerül felszolgálásra.

4. BLOKK

14:40

 

Vidákovics Attila

[OKTATÁS] Téma egyeztetés alatt

15:00

 

Seres István András

[ADAT] A Cryptoeconomic Traffic Analysis of Bitcoin’s Lightning Network

15:20

 

Szegő Dániel

[ADAT] Téma egyeztetés alatt

15:40

 

Szünet

A VIP vendégek részére különteremben kávé kerül felszolgálásra.

16:00

 

Záborszky Mátyás

[MARKETING] Téma egyeztetés alatt

16:20

 

Előadó egyeztetés alatt

Előadás téma egyeztetés alatt

16:40

 

Záró gondolatok

A Blockchain Budapest alapítójától, Szilágyi Imrétől

17:00

 

Hivatalos program vége

19:00

 

VIP vacsora az előadókkal, kiállítókkal kizárólag a VIP résztvevőknek!

Kapcsolatépítési lehetőség és kötetlen beszélgetés, italok és vacsora mellett (a pontos helyszínt a rendezvényen adjuk meg)

Kiállítók


KIÁLLÍTÓK

09:00-17:00

 

Hamarosan...

A kiállítói helyek kapcsán érdeklődjön: 70-7788-211

Közép-Európa legnagyobb blockchain rendezvénye!

Több mint 16 előadó és rengeteg izgalmas kiállító vár a Blockchain Budapesten szeptember 29-én.
A rendezényre való bejutáshoz mindenképp előzetes regisztráció szükséges!

Kik jönnek el a B-DAY 3.0-ra?

Cégvezetők, vállalkozók

Akik a blockchain technológiát akarják megismerni
és alkalmazni a gyakorlatban.
Cégvezetők, vállalkozók
Befektetők

Befektetők

Akik szívesen fektetnek be napjaink leggyorsabban növekvő iparágába.

Kapcsolatépítők

Akik szeretnének üzlettársat vagy befektetőtársat találni
és a konferencián kapcsolatokat építeni.
Kapcsolatépítők
Fejlesztők

Fejlesztők, IT szakemberek

Rengeteg fejlesztőt keres a piac, itt
a leginnovatívabb cégeket találod meg, és elmélyedhetsz a technológiában.

Regisztrálj MOST

a jegyárak az esemény közeledtével emelkednek!

gold

super vip

Welcome csomag
checked
checked
Részvétel az előadásokon
checked
checked
Kedvezmények a kiállítóknál
checked
checked
Munkafüzet a programmal, az előadások anyagai
checked
checked
Előre sorolt beléptetés és ültetés
not checked
checked
Kávé, frissítő víz
not checked
checked
Ebéd (cateringként számlázva)
not checked
checked
Teljes ár a helyszínen
28.000 HUF
(nettó)
45.000 HUF
(nettó)
Elővételben
15.900 Ft + ÁFA
32.500 Ft + ÁFA
Bitcoin-nal fizetnél? > Írj az ügyfélszolgálatnak!

Kapcsolat, ügyfélszolgálat

Szponzorok, partnerek, kiállítók

Stratégiai szakmai partner, kiemelt támogató

Blockchain Kutatási Egyesület
Gold támogatóink

Coincash
Enerhash
Silver támogatóink

InLock
Blockchain Capital
Variance
Coinmixed
Shinrai
PWC
HPE
Wasabi Wallet
Corion Foundation
Augmint
Datumesh
Dimsol
hunPool
További támogatók, együttműködő partnerek, kiállítók

Hyperledger
Global Stablecoin Association
Variance HUB
Corvinus Fintech Center
Blokklánc Műhely
Coinbroker
Business Smart
Médiapartnereink

Bitcoinist
NewsBTC
Kriptoakadémia
Computerworld